Koneen siivous ja päivitys

Päivitys voi tehdä sen, että kun päivittänyt niin tietokone ei enää käynnisty tai käynnistämisen jälkeen ei toimi oikein. Monella suomalaisella on kotonaan varsinainen kännykkämuseo. Tietotyöläisillä saattaa olla nurkissaan pieni pino kannettavia tietokoneita. Jos kaikki kodeissa lojuva vanha tietotekniikka laitettaisiin kiertoon, säästettäisiin paljon luonnonvaroja. Virusohjelmat on tärkeää päivittää uusien virustyyppien vuoksi. Jo muutaman päivän vanha päivitys voi olla jo liian vanha.

  • Microsoft on tuonut Windows 11 -käyttöjärjestelmään täysin uuden widgetit-näkymän tai suoraan suomennettuna pienoissovellusnäkymän.
  • Vaikka otan sen pois päältä niin jonkun ajan kuluttua se on taas päällä?
  • Tiettävästi tarvitaan TPM 2.0 tuki joten vanhat koneet eivät toimi.
  • Myös vanhempien versioiden käyttäjille sen saaminen ilmaiseksi voi olla mahdollista, mutta se vaatii enemmän vaivannäköä.

Semi-ahkerasti on tullut noista raportoitua että josko nuo tuosta korjautuisivat. Kasissa oli lukitusnäytön taustalle vaihtoehtoja niin ettei tiennyt mihin tarttuisi.

adobepdf.dll puuttuu win7:stä

Näin korjaat itse vetoketjun

Windows 10 on ladattavissa verkosta, mutta siihen tarvitaan käyttöjärjestelmän sarjanumero. Sarjanumeron saa silloin, kun ostaa Windowsin, joten se kannattaa pitää tallessa. Sarjanumero voidaan linkittää myös sinun Microsoft tiliisi, jolloin se pysyy varmasti tallessa. Tallenna keskeneräiset työsi ja sulje kaikki käynnissä olevat ohjelmat ennen kuin käynnistät asennuksen.

En vastaa ongelmatilanteista

Mikä on vielä parempi, voit tehdä varmuuskopion rekisteristäsi ennen sen puhdistamista, mikä on hyvä idea. Yksinkertaisin tapa puhdistaa Windows 10 -rekisteri on käyttää Levyn uudelleenjärjestämistä, joka sopii myös ylimääräisten tiedostojen puhdistamiseen kiintolevyltä.

Mediakortti

Tästä polusta itselläni puuttu koko SQMClient rekisteriavain. Mutta tosiaan, muutamaan kertaan tuota testasin, niin en osaa enää varmasti sanoa, mliä rekisteri näyttää ennen mitään toimenpiteitä.

Jos on jonkin aikaa käyttänyt konetta niin, että tietoja on lähtenyt Microsoftille, niitä voi ehkä poistaa ”Siirry Bingiin…” linkin kautta. Paina Windows-näppäintä ja kirjoita hakukenttään ohjelman nimen alkuosaa. Selaa oikean ohjelman kohdalle, ja paina sovellusnäppäintä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *